OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL FAALİYET RAPORU 2019-2020

26.10.2020 tarihinde gerçekleştirilen Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısında bir önceki döneme ait faaliyet raporu Kübra ÇAM tarafından sunulmuştur.

HÜSEYİN AYAZ ORTAOKULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL FAALİYET RAPORU 2019-2020

Göreve geldiğimizden bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar aşağıdaki gibidir.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Kadıköy Hüseyin Ayaz Ortaokulu Okul Aile Birliği olarak,

1-Yönetim Kurulumuz işbölümü yaparak; Başkanlığa DEMET KIZILKAYA,, İkinci Başkanlığa;NURAY ULUOCAK Muhasip üyeliğe Tuba Enise Eliyazıcı, Sekreterliğe ÇİĞDEM DEMİRCİ, Üyeliğe KÜBRA ÇAM getirilmişlerdir.

2- Yapılan bağışlar, kermes, gezi ve tiyatro gibi etkinliklerden elde edilen gelirler usulüne uygun olarak, öncelik sırası gözetilerek komisyon tarafından harcanmıştır.

3-Geleceğimizin teminatı, gözbebeklerimiz çocuklarımızın daha iyi şartlarda temiz bakımlı ve düzenli bir mekânda eğitim öğretimlerini sürdürmeleri için okul temizlik görevlilerine temizlik yönünden her türlü donanım sağlanmıştır.

3- Hüseyin Ayaz Ortaokulu Okul Aile Birliği olarak, okul kantinin, denetlenmesi sağlığa uygun şartların yerine getirilmesi açısından kontrolünün sağlanmıştır.

4-Telefon ve internet faturaları düzenli olarak ödenmiştir.

4- Okulun onarım gerektiren cam, kapı musluk vb. malzemelerinin onarımı yaptırılmış, Bahçe duvarları onarılıp boyatılmış, okulun iç ve  dış cephe boyası yaptırılmıştır.

5-Okulumuzun kırtasiye, fotokopi ve bilgisayar sarf malzeme ihtiyacının büyük bir kısmı birliğimiz tarafından sağlanmıştır.

6-Okulumuz Pandemi sürecinde dezenfekte ettirilmiştir.

.

Okul Aile Birliği olarak, yukarıda kısaca izah etmeye çalıştığımız, tüm iş ve işlemler yönetim kurulu kararı alınarak gerçekleştirilmiştir. Yapılan işlemlerin hepsi resmi kayıt altına alınmış olup,  gerek faturaları gerekse ödemelere ait evrakları muhafaza edilmiştir. Yapılan iş ve işlemler ile ilgili alınan kararlar düzenli şekilde "Karar Defterine" yazılarak, ekleri de dosyalarında muhafaza edilmiştir.

Yönetim Kuruluna ait Birlik Gelir Gider Defterine bütün gelirler ile giderler düzenli şekilde işlenmiştir.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuz tarafından yapılan çalışmaların hepsi yerinde ve zamanında yapılmıştır.

DÖNEMİMİZE AİT GELİRLER TOPLAMI: 67,540,68 TL

DÖNEMİMİZE AİT GİDERLER TOPLAMI: 63,980,25 TL

BANKA                                                    : 3,56043 TL

Yukarıda görülen tablo ile huzurlarınıza gelinmiştir. Belirttiğimiz hususlar dâhilinde Genel Kurul' un, ibrasına sunar; siz değerli üyelerimize ve velilerimize sonsuz teşekkürler ederiz.

Bilgi ve takdirlerinize saygı ile arz ederim.

Kübra ÇAM                                  Nazlı ZORLU                                  Tuba Enise ELİYAZICI

Başkan                                     Başkan Yardımcısı                                     Muhasip

Derya ÖZDEMİR                                                                   Safiye KAYA

Sekreter                                                                                       Üye