Nis

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir. 7 Nisan "Kişisel Verileri Koruma Günü" kapsamında okulumuzda KVKK kurumundan alınan görseller ile pano çalışması, afiş çalışması ve sınıflarda KVKK'nın eğitim videoları seyrettirilerek seminer çalışması yapılmıştır.

Nis

LÖSEV’dan İnci Projesi personeli İpek MEYDANCI tarafından öğrencilerimize Sağlıklı Yaşam, Beslenme, Obezite ve Kanser Farkındalığı hakkında seminer verilmiştir.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  Mart Ayı Etkinlikleri kapsamında Mevlana Celaleddin-i Rumi'yi tanıtan panolarımızı hazırladık, EBA'dan Mevlana videoları izledik.

Mrt

Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası’nda 21 Mart Nevruz Bayramı’nı etkinliklerle kutladık. Baharın gelişini halaylar, yumurta ve çuval yarışları ile karşıladık.

Mrt

Öğrencilerimiz, Türkçe Öğretmenimiz Handan DEĞİRMENCİ ile birlikte Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen 18 Mart Çanakkale Zaferi  Kadıköy İlçe Törenine katıldılar.  “Çanakkale Savaşları’nın 109. Yıl Dönümü" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında ilçede dereceye giren Ömer SİNGİN, Zeynep Nida GÖKTAŞ ve Yusuf GÜNEŞ adlı öğrencilerimiz

Başarı Belgelerini Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sadık ASLAN ve Şube Müdürü Sayın Mehmet KARA’dan aldılar.

Mrt

Geleneksel olarak yaptığımız  okul iftarımızı okul bahçemizde yeniden gerçekleştirdik. İftarımızın sonunda öğrencilerimize  diş kirası olarak hediyeler verildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü törenle kutladık.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında “Atasözleri ve Deyimler Sergisi” açtık. Atasözleri ve deyimleri kendi dünyalarına göre yorumlayıp çizim ve maketlere dönüştüren öğrencilerimiz ilginç eserler ortaya koydular.

Mrt

Öğrencilerimizle birlikte Atatürk Fen Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nı ziyaret ettik. Proje standartlarını gezen öğrencilerimiz her proje hakkında bilgi aldılar.

Mrt

08-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinlikleri kapsamında okul panomuz hazırlanmış, okul dergimizde hafta ile ilgili bilgilere yer verilmiştir.

Mrt

Bağımsızlığımızın gür sesi  İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Fenerbahçe Spor Kulübünün katkılarıyla öğrencilerimiz Zaferin Rengi filmini izlediler.

Mrt

Öğrencilerimize, olası bir yangında binayı nasıl boşaltacaklarını, yangına nasıl müdahale edeceklerini kavratabilmek için Kadıköy İtfaiyesinin işbirliğiyle YANGIN TATBİKATI gerçekleştirdik.

Mrt

“Çanakkale Savaşları’nın 109. Yıl Dönümü” konulu resim yarışmasında öğrencimiz Yusuf GÜNEŞ Kadıköy ilçe 3. sü olmuştur. Bizi gururlandıran öğrencimizi ve emeği geçen Görsel Sanatlar öğretmenimiz Dilara ŞAYAN’ı tebrik ederiz.