İSTANBUL / KADIKÖY - Hüseyin Ayaz Ortaokulu

Hüseyin Ayaz Ortaokulu

Dumlupınar Mah. Mektep Sk. No7 Kadıköy/İSTANBUL
Vizyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.
Misyon
Başarılar
İlçe kompozisyon,resim,şiir dallarında Birincilikler ve Sportif alanda başarılar
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Okulumuz Göztepe Eğitim - Araştırma Hastanesinin arka sokağındadır. Ulaşım çok rahattır. Fahrettin Kerim Gökay Caddesini (Minibüs Caddesi) kullanan bütün otobüsler ve minibüslere binilebilir. Mazhar Bey Durağı´nda indikten sonra 5 dk yürüyüş mesafesindeyiz.
Okukumuzda Sevisle gelen öğrenci yopktur.
Prof.Dr.Süleyman Yalçın Eğt.Arş.Hst.Arkası.
Okulumuz il ve ilçe merkezindedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu
%84
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%76
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA 1 ADET İBB TARAFINDAN YAPILAN KAPALI SPOR SALONU 2021 YILINDA HİZMETE AÇILMIŞTIR.
Proje Çalışmaları
ERASMUS+PROGRAMI 2019 YILINA AİT 2(İKİ)ADET K-229 PROJESİ ERASMUS+PROGRAMI 2020 YILINA AİT 1(BİR)ADET K-229 PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri