SAVE THE NATURE, SAVE THE FUTURE İSİMLİ E-TWINNING PROJEMİZ İÇİN LOGOLAR HAZILADIK

Projeleri için canla başla çalışan öğrencilerimiz, web2.0 araçlarını kullanarak proje logolarını tasarlamaya başladılar. Projemizde okulumuzdan 3 öğretmen ve 18 öğrencimiz yer almaktadır.

Öğretmeniz ÖZLEM BODUROĞLU rehberliğinde İLKNUR ÖZ, MEHMET KURANÇ, NEHİR TİRYAKİ, RÜVEYDA ŞENEL, YAĞIZ DEMİRCİ ve YAREN ÖZEN adlı öğrencilerimiz çalışmaktadır.

Öğretmenimiz ESRA ERKENEZ rehberliğinde SELENNUR EKİNCİ, İCLAL ULUSOY, EGE ELİYAZICI, ARDA CELİL UZLU, NEHİR BİLGİ ve MUHAMMED ENES TAŞ adlı öğrencilerimiz çalışmaktadır.

Öğretmenimiz İPEK ŞENOL rehberliğinde FATMA ECRİN ERCAN, ERAY UMUT DÜZCÜ, ELİF AYAZOĞLU, MUHAMMED BARAN İNAL VE SARP KUZEY KIZILTAN adlı öğrencilerimiz çalışmaktadır.

Tüm logo çalışmaları tamamlandıktan sonra düzenleyeceğimiz bir anketle hazırlanan en güzel logoyu beğenilerinize sunacağız.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize projelerinde başarılar dileriz.

Yayın: 22.03.2021 - Güncelleme: 14.01.2022 14:22 - Görüntülenme: 484