Ock

Tüm Türkiye'de olduğu gibi okulmuzda da bayrak törenimizi uzun bir aradan sonra gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz evlerinden, bizler okulumuzdan İstiklal Marşımızı hep beraber okuduk.

Kas

1-7 Kasım Disleksi Farkındalık Haftasında öğrencilerimiz posterler hazırlayıp diğer arkadaşlarını bilgilendirdi.

Kas

Disleksi, çocukluk döneminde okumanın öğrenilmesi aşamasında fark edilen bir özgül öğrenme bozukluğudur. Her yıl 1-7 Kasım Disleksi Farkındalık Haftası olarak kutlanarak bu öğrenme bozukluğuna dikkat çekilmek istenilmektedir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz komutan ve büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölümünün 82. yılında saygı, şükran ve özlemle anıyoruz.

Kas

Üsküdar Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler öğrencilerimizi ziyaret ettiler. Covid 19'dan korunmak için nelere dikkat etmeleri gerektiği, başlarına bir olay geldiğinde kimden yardım isteyecekleri konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdiler. Öğrencilerimizde farkındalık yarattıkları için kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tören programımızı öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Pandemi sebebiyle çevrimiçi platformda yapılan törende öğrencimizin okuduğu şiirden sonra barkovizyon gösterisi yayınlandı.

Ekm

ErasmusDays2020 etkinlikleri çerçevesinde Kadıköy ilçesindeki okullar kendi Erasmus+ projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Okulumuz da 2019 yılında başladığı Erasmus+ Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) kapsamında yürüttüğü 2 projesini ErasmusDays2020 etkinliklerinde tanıtımını yaptı.

Eyl

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Öğretmenler Kurulu Toplantımızı tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Herkese hayırlı bir dönem olması dileğiyle mesleki çalışmalarımıza başladık