Mrt

Fenerbahçe Spor Kulübünün katkılarıyla öğrencilerimiz Zaferin Rengi filmini izlediler.

Mrt

Öğrencilerimize, olası bir yangında binayı nasıl boşaltacaklarını, yangına nasıl müdahale edeceklerini kavratabilmek için Kadıköy İtfaiyesinin işbirliğiyle YANGIN TATBİKATI gerçekleştirdik.

Mrt

“Çanakkale Savaşları’nın 109. Yıl Dönümü” konulu resim yarışmasında öğrencimiz Yusuf GÜNEŞ Kadıköy ilçe 3. sü olmuştur. Bizi gururlandıran öğrencimizi ve emeği geçen Görsel Sanatlar öğretmenimiz Dilara ŞAYAN’ı tebrik ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında İkaz-alarm ve personel-öğrenci tahliye tatbikatlarımızın uygulamasını yaptık.

Mrt

1-7 Mart arasında kutlanan Yeşilay Haftası kapsamında hazırlanan törende alkol, sigara ve uyuşturucu madde kullanımının zararları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdik.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında atasözleri ve deyimlerin anlamlarını bulmaya yönelik “Anlamını Bul” kartlarımızı hazırladık. Hazırladığımız kartlarla “Anlamını Bul” etkinliği yaptık.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında deyimleri, yasaklı kelimeleri söylemeden bulmaya yönelik *Deyimler- Tabu* etkinliği yaptık.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında deyim, atasözü okumaları yapıldı. “Deyimleri Anlat Bakalım” etkinliği yapıldı. Deyim ve atasözleri resmettirildi.

Mrt

Kadıköy ilçesinde düzenlenen  Ortaokullar Arası Münazara  Yarışması’nda 2. olan  öğrencilerimizi  Kadıköy Kaymakamımız Sayın Muhittin PAMUK makamında ağırladı.

Öğrenci ve öğretmenlerimize, hediye ve plaket takdim eden Kaymakamımız Sayın Muhittin PAMUK’a teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Meclisi Projesi kapsamında şubat ayında hayvan sevgisini aşılamak amacıyla öğrencilerimiz Özgürlük Parkı’ndaki hayvanları beslediler. Okulumuz bahçesine hayvanlar için mama bıraktılar.

Şbt

“Çanakkale Savaşları’nın 109. Yıl Dönümü” konulu şiir yarışmasında öğrencimiz Zeynep Nida GÖKTAŞ Kadıköy ilçe 3. sü olmuştur. Bizi gururlandıran öğrencimizi ve emeği geçen Türkçe öğretmenimiz Handan DEĞİRMENCİ’yi tebrik ederiz.

Şbt

“Çanakkale Savaşları’nın 109. Yıl Dönümü” konulu kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Ömer SİNGİN Kadıköy ilçe 1. si olmuştur. Bizi gururlandıran öğrencimizi ve emeği geçen Türkçe öğretmenimiz Handan DEĞİRMENCİ’yi tebrik ederiz.

Şbt

Tügva tarafından düzenlenen “Ortaokullar Arası Münazara Yarışması”nda okulumuz 2. oldu. Öğrencilerimizi ve emeği geçen Türkçe öğretmenimiz Handan DEĞİRMENCİ’yi tebrik ederiz.

Şbt

Tügva tarafından düzenlenen “Ortaokullar Arası Münazara Yarışması”nda okulumuz finale kaldı. Öğrencilerimizi ve emeği geçen Türkçe öğretmenimiz Handan DEĞİRMENCİ’yi tebrik ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ocak Ayı etkinlikleri kapsamında okulumuzda Dede Korkut ile ilgili pano hazırlandı, EBA platformundan video izletildi, Anlamını Bul, Hatırlatmaca, Anahtar kelimelerle hikaye yazma etkinlikleri yapıldı.